søndag 27. oktober 2013

My Besties utfordring #5

Hei hei! Da er det på tide med en ny utfordring hos My Besties Norge. Denne gangen vil vi se halloween som tema. Motivet jeg har brukt er IMG913, og du finner det her:) Det er som vanlig fargelagt med copic, men jeg er litt distre om dagene...jeg ser nå som jeg skriver at jeg har helt glemt å legge skygge rundt motivet hehe:)


Jeg hadde tilnærmet ingen ark som passet til dette..så hva gjorde jeg..jo jeg lagde min egen bakgrunn!
Ved hjelp av distress paint, stempel fra Tim Holtz og svart embossing ble bakgrunnen til. Jeg måtte også embosse panelet bak motivet med svart for å få det skikkelig svart.
Legg merke til sommerfuglen..det er resist canvas. Me like!!


Den fine bølgekanten og det lille gjerdet er lagd med spellbinders.
Teksten er lagd med dymo..og hvorfor "kos eller klemz"??
Vel min kjære datter på 8 år (som gjerne kommenterer ting jeg lager) mente at dette motivet var for søtt til halloween (mitt forrige halloween-prosjekt var noe mer mørkt). Dette ble for nusselig, det var ikke skummelt i det hele tatt! Så dermed måtte teksten bli søtere *ler*

Håper å se ditt bidrag denne runden. Klemz:)

Edit: jeg ser at bildene lyver litt. Oransjefargen er ikke så skarp som bildet viser, men de andre fargene stemmer fint. Oransje og gul kan være litt vanskelig på bilder.

6 kommentarer:

 1. Kortet ditt ble kjempetøft! - Jeg elsker de knalle fargene, og fargeleggingen din er super!! -Tøft med det lilla mot det knall oransje og sorte!
  Klem fra Eva Gro

  SvarSlett
 2. Ååååhhhh...dåååne!!! Fantastisk utført jobb. DIGGER bakgrunnen din og for ikke å snakke om DEN lekre fargeleggingen av motivet. Lekkert!!!! Klem....Mona

  SvarSlett
 3. Så kul bakgrunn!!
  Lekkert med Spellbinders kant. Nydelig motiv, la ikke merke til at det manglet skygge, masse annet fint å se på!;))
  Ida

  SvarSlett
 4. Knall stilig Halloween kort,
  lekkert dekorert på alle måter :)
  Klem fra Inger marie

  SvarSlett
 5. Kjempestilig Halloweenkort, bakgrunnen din ble kjempefin, fasongen på kortet også.
  Lekkert fargelagt motiv.
  Sissel

  SvarSlett
 6. Jeg har heller ikke lagt merke til mangel på skyggelegging før du nevner det selv, på tross av at jeg har vært heldig nok til å se bilder underveis i produksjonen. Syns du har brukt akkurat mange nok spindelvev, og det var lurt å putte sommerfuglen på ryggen av kortet. Digger streken rundt dymoen også! Fargeleggingen er det egentlig unødvendig å si noe om, den er like nydelig som alltid!!

  SvarSlett