lørdag 9. mars 2013

Hurra for deg som fyller ditt år:)

I dag er det bursdag på Papirmølla! Hipp Hurra for Elin som har bursdag:)

Jeg lagde et kort som jeg sendte sørover sammen med litt passende scrappestæsj. Heldigvis kom det fram før hun skulle reise over dammen igjen. Den dama pendler Oslo-New York! Selv påstår hun at hun bor i NY ;)

Motivet ble selvfølgelig Pack Light fra Saturated Canary. Papirene er fra MME. Diesene er Go Kreate,  Spellbinders, Memory Box og Tim Holtz. Sommerfuglene til TH har fått litt art anthology glittermaling på seg.


Panelene har fått maskinsøm, det er stemplet med Inkido-Border rundt motivet. Blomstene er lagd med Spellbinders, og de swirlygreiene er faktisk en dies fra Memory Box. Jeg fikk den hos ScrapSmart, og den er skikkelig lekker. Cheesapeake Circle, vel jeg klippet sirklene i to slik at jeg kunne bruke de som pynt på kantene.

Da gjenstår det bare å ønske Elin en strålende fin bursdag. Stor klem fra meg:)

2 kommentarer:

 1. Jeg pendler da ikke, jeg bare kommer litt ofte på Norgesbesøk ;)

  Så det var Art Anthology du hadde tatt på sommerfuglene... Det var liksom ikke helt stickles-aktig, så jeg skjønte ikke helt hva du hadde brukt da jeg åpnet pakken på morgenkvisten i dag. Herlig struktur, fikk litt følelsen av å lese blindeskrift..

  At du har satt sommerfuglkanten fra TH inne på kortet og ikke i kanten er jo en liten genistrek... Det samme gjelder bruken av MB-die'en. De små Spellbindersblomstene er så herlige og formen på kortet er ikke noe mindre herlig!!

  Og som alltid fra deg er motivet ypperlig fargelagt, du er og blir en mester altså!! Tusen tusen takk igjen, både for kort, scrappegodis og bursdagsønsker!!

  Klem Elin

  SvarSlett
 2. Fantastiskt färglagt!!! Underbart!!

  SvarSlett